Vejen Inner Wheel
 50 år


den 22. marts 2019

 

 

 

Vejen Inner Wheel Klub

Opdateret: 12.02.2019  
Skip Navigation Links
 

Næste møde
22.marts 2019:

Jubilæumsfest i anledning af klubbens 50års jubilæum.

Program

Klubber i klubben
IW Biografklub
Vi ser en film hver måned.
Efter forestillingen taler vi om filmen.

Strikkeklubben
Strikkeklubben syr lapper sammen til tæpper, som p.t går videre til østlandene.

Litteraturklub
VI læser ca. 8 bøger om året.

Medlemsfolder

  NYHEDER
 
21.01.2019
Nyhed
Hjemmesiden er revideret i januar 2019

21.01.2019
2019
Januar:
Ved det første møde i det nye år, optog vi 2 nye medlemmer.
I anledning af Inner Wheels fødselsdag blev et beløb doneret til et projekt for kvinder i Sierra Leone. Beløbet overrækkes til sognepræst Anne Sofie Arndt.


21.01.2019
Juledonationer
Efter den gode indtjening ved juleboderne har vi doneret 20 julekurve til værdigt trængende. Dejligt at der er opbakning til vores boder.
Yderligere har vores præsident Lisbeth Eskildsen overrakt et beløb på 2000kr. til Huset, som et bidrag til deres arrangement  juleaften

21.01.2019
November mødet og julemarked
Besøget hos Nordisk Dæk var meget interessant og lærerigt besøg - selv for piger.
Årets julemarked blev afviklet ved Black Friday. Som noget nyt havde vi i år lejet en pølsevogn, hvorfra vi solgte lækre ribbens burgere. Der var stor travlhed, for efterspørgslen var stor. Årets udbytte var meget tilfredsstillende, så vi igen kan donere julekurve..


Se flere nyheder
  Om Inner Wheel Vejen

I Vejen Inner Wheel er vi 26 medlemmer, hvoraf flere har været medlemmer i mange år. De sidste par år har vi optaget flere yngre medlemmer.  Vi mødes den 2. torsdag hver måned. I juli er der ikke møde. På møderne har vi forskellige foredragsholdere eller tager på virksomhedbesøg i området.
Inner Wheels formål er venskab, hjælpsomhed og international forståelse. Venskaberne opstår bl.a.mellem medlemmerne og andre klubber. Hjælpsomheden internt i klubben rækker også ud af klubben til det omliggende samfund.
Vi donerer beløb til forskellige formål. Vi deltager i julemarked i Vejen hvert år med en salgsbod hvor hjemmesyltede produkter, forskelligt julepynt og andre hjemmelavede ting sælges. I tombolaen har vi gaver fra handlende i Vejen og klubbens medlemmer bidrager med præmier. Overskuddet går til indkøb af julekurve til værdigt trængende. I januar på Inner Wheels fødselsdag doneres et beløb til et lokalt initiativ. Internationalt sponsorerer vi 2 fadderbørn og vi er med til at støtte  en sygeplejeklinik i Indien.
Inner Wheels symbol viser et hjul, som stadig drejer rundt. Det symboliserer, at opgaver går på skift i klubben. Hvert år vælges ny bestyrelse, og posterne besættes på skift mellem medlemmerne. 
 
 


 

 
 
 

 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 101 lande, opdelt i 168 distrikter og med over 100.000 medlemmer.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt


Sitemap   Facebook   LinkedIn   Rotary   Rotaract
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS