Vejen Inner Wheel Klub

Opdateret: 18.06.2019  
Skip Navigation Links
 

Næste møde
August:
Besøg hos Jels Vikingespil den 15.08

Program

Klubber i klubben
IW Biografklub
Vi ser en film hver måned.
Efter forestillingen taler vi om filmen.

Strikkeklubben
Strikkeklubben syr lapper sammen til tæpper, som p.t går videre til østlandene.

Litteraturklub
VI læser ca. 8 bøger om året.

Aktivitets gruppe
Gruppen arbejder med at planlægge og koordinere opgaver i forbindelse med afvikling af f.eks julemarked.
 

Medlemsfolder

  NYHEDER
 
18.06.2019
Billeder
Billeder fra 50 års jubilæumsfesten ligger nu på den interne side.

23.04.2019
April mødet
Besøg hos Dan Cake i Give. Efter information om virksomheden med historien, nuværende status, udvikling af produkter, produktion og salg var der efter udklædning med kitler, hårnet, mundbind og overtrækssko rundvisning på fabrikken. Kager, roulader og muffins kørte på bånd mod indpakning og pakning i kasser. Et spændende indblik i en ukendt verden. Besøget sluttede med smagsprøver på nogle af produkterne. 

10.04.2019
22.marts var klubbens 50 års jubilæum.
Jubilæet blev fejret med klubbens medlemmer med ledsagere og en række gæste fra naboklubberne. En festlig aften med taler og udnævnelse af et æresmedlem, som har været med i klubben fra starten. Aftene sluttede med festlig underholdning af De 4 jakkesæt.

10.04.2019
Februar mødet
Besøg af 2 tørlaget alkoholikkere, som fortalte om hvordan det er at leve med det, og skulle gøre det resten af livet, og om deres kontakt og hjælp fra AA.esøg af 2 tørlaget alkoholikkere, som fortalte om hvordan det er at leve med det, og skulle gøre det resten af livet, og om deres kontakt og hjælp fra AA.


21.01.2019
2019

21.01.2019
Juledonationer


.


Se flere nyheder
  Om Inner Wheel Vejen

I Vejen Inner Wheel er vi 26 medlemmer, hvoraf flere har været medlemmer i mange år. De sidste par år har vi optaget flere yngre medlemmer.  Vi mødes den 2. torsdag hver måned. I juli er der ikke møde. På møderne har vi forskellige foredragsholdere eller tager på virksomhedbesøg i området.
Inner Wheels formål er venskab, hjælpsomhed og international forståelse. Venskaberne opstår bl.a.mellem medlemmerne og andre klubber. Hjælpsomheden internt i klubben rækker også ud af klubben til det omliggende samfund.
Vi donerer beløb til forskellige formål. Vi deltager i julemarked i Vejen hvert år med en salgsbod hvor hjemmesyltede produkter, forskelligt julepynt og andre hjemmelavede ting sælges. I tombolaen har vi gaver fra handlende i Vejen og klubbens medlemmer bidrager med præmier. Overskuddet går til indkøb af julekurve til værdigt trængende. I januar på Inner Wheels fødselsdag doneres et beløb til et lokalt initiativ. Internationalt sponsorerer vi 2 fadderbørn og vi er med til at støtte  en sygeplejeklinik i Indien.
Inner Wheels symbol viser et hjul, som stadig drejer rundt. Det symboliserer, at opgaver går på skift i klubben. Hvert år vælges ny bestyrelse, og posterne besættes på skift mellem medlemmerne. 
 
 


 

 
 
 

 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt


Sitemap   Facebook   LinkedIn   Rotary   Rotaract
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS