Vejen Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde
 
Maj mødet:
Mødet er flyttet til om onsdagen d. 18. maj.

Generalforsamling
Foredrag af Joan Arler Zinobel
 

Program
Årsprogram 2021-2022
 

Klubber i klubben
IW Biografklub
Vi ser en film hver måned.
Efter forestillingen taler vi om filmen.

Strikkeklubben
Strikkeklubben syr lapper sammen til tæpper, som p.t går videre til østlandene.

Litteraturklub
VI læser ca. 8 bøger om året.

Aktivitets gruppe
Gruppen arbejder med at planlægge og koordinere opgaver i forbindelse med afvikling af f.eks julemarked.

Kunstklub
Der arrangeres udflugter til kunstgallerier og museer
 

Medlemsfolder

Verdenspræsidentens logo 2021-2022

Privatlivspolitik

  NYHEDER
 
18.05.2022
Tæpper
I dette Inner Wheel år har klubben syet tæpper af de mange firkanter, som vore "strikkere" har aflevet til os. Det er blevet til godt 100 tæpper, som er afleveret til Østeuropæisk Børnehjælp. Tæpperne sendes for tiden til Letland. Vi er glade for den hjælp, vi får fra strikkerne. Vi synes det er flot, at vi har kunnet afleve så mange tæpper.

04.04.2022
Marts møde
Vi var på besøg hos Huset Andersen i Gram. Firmaet er et engros firma, som sælger specialiteter til udvalgte forretninger. Indehaveren fortalte om udviklingen af firmaet, om salg, kontakt til forretningerne og de mange produkter. Der var smagsprøver på nogle af specialiteterne, og mulighed for at købe.

12.02.2022
Februar
Besøget af JP Koldbeck.
Et meget interessant møde, hvor vi fik indblik i en mesterkoks uddannelse og faglige udvikling gennem ansættelser i fine køkkener og hos specielle mennesker. En rejse rundt i verden og krydret med humoristiske oplevelser og indblik i kreation af forskellige retter.

20.01.2022
Januar
Det planlagte møde i januar blev på grund af coronaen aflyst. I stedet for havde vi valg til den nye bestyrelse. Det var et godt møde med en god stemning.
Foredragsholderen JP Koldbeck kommer til vores møde i februar.


03.01.2022
2022

12.12.2021
Julemøde

02.12.2021
Julemarked.

02.12.2021
NovemberSe flere nyheder
  Om Inner Wheel Vejen

I Vejen Inner Wheel er vi 26 medlemmer, hvoraf flere har været medlemmer i mange år. De sidste par år har vi optaget flere yngre medlemmer.  Vi mødes den 2. torsdag hver måned. I juli er der ikke møde. På møderne har vi forskellige foredragsholdere eller tager på virksomhedbesøg i området.
Inner Wheels formål er venskab, hjælpsomhed og international forståelse. Venskaberne opstår bl.a.mellem medlemmerne og andre klubber. Hjælpsomheden internt i klubben rækker også ud af klubben til det omliggende samfund.
Vi donerer beløb til forskellige formål. Vi deltager med et julemarked i Vejen hvert år med en salgsbod hvor hjemmesyltede produkter, forskelligt julepynt og andre hjemmelavede ting sælges. I tombolaen har vi gaver fra handlende i Vejen og klubbens medlemmer bidrager med præmier. Overskuddet går til indkøb af julekurve til værdigt trængende. I januar på Inner Wheels fødselsdag doneres et beløb til et lokalt initiativ. Internationalt sponsorerer vi 2 fadderbørn og vi er med til at støtte  en sygeplejeklinik i Indien.
Inner Wheels symbol viser et hjul, som stadig drejer rundt. Det symboliserer, at opgaver går på skift i klubben. Hvert år vælges ny bestyrelse, og posterne besættes på skift mellem medlemmerne. 
Årets donationer:

Klubben har i år haft 2 salgsboder. I august ved "Open by night" , hvor der blev solgt Pulled pork sandwich og ved "Black Friday" i oktober med tombola og salgs bod. Overskudet fra disse arrangementer er blevet doneret til Julekurve, et beløb til Husets juleaften og et beløb til Mødrehjælpen.
Ved Inner Wheels fødselsdag i januar blev organisationen TUBA betænkt med et beløb.
 

 
 
 

 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 03.08.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS