Vejen Inner Wheel Klub

Skip Navigation Links
 

Næste møde

Første møde i det nye klubår afholdes den 12/8 kl. 18.30 Programmet er endnu ikke fastlagt.

Program

Klubber i klubben
IW Biografklub
Vi ser en film hver måned.
Efter forestillingen taler vi om filmen.

Strikkeklubben
Strikkeklubben syr lapper sammen til tæpper, som p.t går videre til østlandene.

Litteraturklub
VI læser ca. 8 bøger om året.

Aktivitets gruppe
Gruppen arbejder med at planlægge og koordinere opgaver i forbindelse med afvikling af f.eks julemarked.

Kunstklub
Der arrangeres udflugter til kunstgallerier og museer
 

Medlemsfolder

Together We Can

Privatlivspolitik

  NYHEDER
 
20.01.2021
Januar
Januar mødet er desværre også aflyst

Årets julemarked, som normalt afvikles ved Black Friday, blev ligeledes aflyst. Men de hjemme producerede produkter blev solgt til venner og bekendte, og det samlede overskud blev brugt til julekurve og til Huset.

November og decembermøderne blev aflyst pga. corona.

Mødet i oktober var besøg hos Sydkokken. Lone fortalte om sin nyetablerede virksom hed. Samme aften blev Lone optaget som nyt medlem i klubben.
Stort velkommen til Lone

Septembermødet blev holdt sammen med Vamdrup og Skærbæk Inner Wheel. Denne aften var der besøg af vores nye distriktspræsident.

29.08.2020
August mødet
I dejligt sensommervejr tur til Christiansfeld med guide. Hun fortalte levende om Brødremenigheden, viste rundt og fortalte anekdoter fra byen. Turen sluttede på kirke gården - Guds Ager.

05.04.2020
Corona tiden
I disse tider hvor corona virus hærger vores land, har bestryrelsen valgt at aflyse vores møder, indtil vi igen har normale tider.

06.02.2020
Januar 2020
9/1 Første møde i det nye år var besøg hos ScaGro i Gesten. Direktør Christian Jensen fortalte om firmaets tilblivelse og udviklingen med de produkter de fremstiller. det primære er tilskudsfoder til smågrise. Mødet blev holdt hod familien Jensen i deres fantastiske jagt stue. Vivi Jensen fortalte også om deres jagtrejse flere steder i verden og fortalte om de mange flotte trofæer som prydede væggene.


06.02.2020
December

06.02.2020
NovemberSe flere nyheder
  Om Inner Wheel Vejen

I Vejen Inner Wheel er vi 26 medlemmer, hvoraf flere har været medlemmer i mange år. De sidste par år har vi optaget flere yngre medlemmer.  Vi mødes den 2. torsdag hver måned. I juli er der ikke møde. På møderne har vi forskellige foredragsholdere eller tager på virksomhedbesøg i området.
Inner Wheels formål er venskab, hjælpsomhed og international forståelse. Venskaberne opstår bl.a.mellem medlemmerne og andre klubber. Hjælpsomheden internt i klubben rækker også ud af klubben til det omliggende samfund.
Vi donerer beløb til forskellige formål. Vi deltager med et julemarked i Vejen hvert år med en salgsbod hvor hjemmesyltede produkter, forskelligt julepynt og andre hjemmelavede ting sælges. I tombolaen har vi gaver fra handlende i Vejen og klubbens medlemmer bidrager med præmier. Overskuddet går til indkøb af julekurve til værdigt trængende. I januar på Inner Wheels fødselsdag doneres et beløb til et lokalt initiativ. Internationalt sponsorerer vi 2 fadderbørn og vi er med til at støtte  en sygeplejeklinik i Indien.
Inner Wheels symbol viser et hjul, som stadig drejer rundt. Det symboliserer, at opgaver går på skift i klubben. Hvert år vælges ny bestyrelse, og posterne besættes på skift mellem medlemmerne. 
Årets donationer:

Klubben har i år haft 2 salgsboder. I august ved "Open by night" , hvor der blev solgt Pulled pork sandwich og ved "Black Friday" i oktober med tombola og salgs bod. Overskudet fra disse arrangementer er blevet doneret til Julekurve, et beløb til Husets juleaften og et beløb til Mødrehjælpen.
Ved Inner Wheels fødselsdag i januar blev organisationen TUBA betænkt med et beløb.
 

 
 
 

 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.500 medlemmer i 100 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 20.05.2021
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS